تهمينه دانيالي گفت: گيلان به جهت پذيرش و جذب گردشگر و استعدادهاي بالقوه کافي، سرمايه گذار در آن ورود پيدا ميکند بنابراين بايداز هنرمندان با ايجاد کارگاه و آموزش به روز حمايت شود که ما در بخش کاربردي کردن و به روز کردن صنايعدستي تا هدف فاصله زيادي داريم
وي افزود: مديران استان بايد بيشتر در اين بخش فعاليت کنند چنانچه استاندار گيلان و بقيه مديران در حوزه فرهنگي و هنري مانند فرهنگ و ارشاد اسلامي، آموزش و پرورش، مراکز عملي و آموزشي، بازرگاني و صندوق مهر امام رضا (ع) با يک عزم جدي بايد وارد شوند.
معاون صنايعدستي اظهارداشت: وقتي مقام معظم رهبري سال 89 را سال کار و همت مضاعف نامگذاري کردند هدف افزايش ساعت کاري از 10 ساعت به 14 ساعت نيست بلکه افزايش بهره وري و جلوگيري از موازاي کاري و هماهنگي در نوع رفتاري که براي هدفمان داريم، است.
وي ادامه داد: اگر همه افرادي که در استان زندگي ميکنند صنايعدستي را دوباره به خانههايشان برگرداندند، وضعيت صنايعدستي استان بهبود مييابد.
دانيالي افزود: در حوزه آموزش، توانمند کردن و حمايت از توليدات صنايعدستي به خصوص بازاريابي و بازار رساني بايد فعاليت بيشتر از اين صورت بگيرد.
اين مقام مسئول تأکيد کرد: توسعه صنايعدستي خانگي درحوزه فرهنگ و هنر مدنظر است که با پرداخت تسهيلات از سوي وزارت کار و صندوق مهر رضا(ع) از اين مشاغل حمايت ميشود.
وي با بيان اينکه به واحدهاي صنايعدستي خانگي 100 ميليون ريال و به واحدهاي کارگاهي تا سقف 500 ميليون ريال تسهيلات پرداخت ميشود.
111/
انتهای پیام/